You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Πρόγραμμα εθελοντισμού από τη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων

Πρόγραμμα εθελοντισμού από τη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων

Τρίτη, 09 Ιούνιος 2015 15:07
(1 vote)

Καλοκαιρινές δημιουργικές δράσεις της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης - Πρόσκληση για προσφορά εθελοντικής εργασίας.

H Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, από μέσα Ιουνίου έως και τέλη Ιουλίου 2015, υλοποιεί δημιουργικές δράσεις για παιδιά της Προσχολικής και Πρώτης Σχολικής Ηλικίας.

Στο πλαίσιο προσφοράς εργασίας από εθελοντές, όπως αυτό προβλέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας των Δημοσίων Βιβλιοθηκών, ενδιαφερόμενοι φοιτητές, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, συναφών γνωστικών αντικειμένων με την υλοποίηση των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, μπορούν να δηλώνουν ενδιαφέρον για προσφορά εθελοντικής εργασίας στη βιβλιοθήκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Ζωσιμαίας Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 2651072863 ή να αποστέλλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Καταληκτική ημερομηνία: Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015.

Last modified on Τρίτη, 09 Ιούνιος 2015 15:30

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.