You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Εννέα θέσεις πρακτικής άσκησης στη Γαλλία από το ίδρυμα Μποδοσάκη

Εννέα θέσεις πρακτικής άσκησης στη Γαλλία από το ίδρυμα Μποδοσάκη

Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2015 08:50

Το ΄Ιδρυμα Μποδοσάκη, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, προκηρύσσει την επιχορήγηση εννέα (9) θέσεων για πρακτική άσκηση διάρκειας τεσσάρων έως έξι (4 - 6) μηνών σε εταιρείες και οργανισμούς στη Γαλλία.

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2015. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι την 17η Ιουλίου 2015.

Οι θέσεις για την πρακτική άσκηση είναι οι εξής:

1. Internship for the development of French-Greek relations in the field of aerospace, Aerospace Valley (in cooperation with the Si Cluster)
  2. Internship for the development of French-Greek relations in the field of digital creative industries, Cap Digital (in cooperation with the Gi Cluster)
  3. Internship for web programming for the development of an eLearning platform for knowledge transmission, MINES ParisTech
  4. Internship for stochastic modeling of gestural time series MINES ParisTech, MINES Paris Tech
  5. Internship for the implementation of digital brand webmarketing strategies based on International Marketing standards, Pierre Fabre
  6. Internship for running a data science project with analytics open tools and algorithms from the machine learning world, AXA Global P&C
  7. Internship for the implementation and evaluation of different solutions for a large range of parameters in the framework of Maestro’s research cooperation with Akamai Technologies, Inria Sophia Antipolis-Méditerranée
  8. Internship for the design and optimisation of wireless backhaul networks using fixed point-to-point wireless communications, Inria Sophia Antipolis- Méditerranée
  9. Internship for the optimisation of Airport slots assignment and k-Maximum matching problem, Inria Sophia Antipolis-Méditerranée

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις ζητούμενες ειδικότητες, προϋποθέσεις συμμετοχής και τη διαδικασία αίτησης και επιλογής θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.bodossaki.gr/gr/news/announcements/praktiki-askisi

Last modified on Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2015 08:58

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.