You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Δίμηνη απασχόληση φοιτητών στην ΕΥΔΑΠ για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας

Δίμηνη απασχόληση φοιτητών στην ΕΥΔΑΠ για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας

Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2015 21:16

Η ΕΥΔΑΠ ΑΕ ανακοίνωσε ότι θα απασχολήσει τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2015 τριακόσιους πενήντα (350) φοιτητές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς), με σκοπό την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβληθούν από  01.07.2015 έως 03.07.2015.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία στην ιστοσελίδα http://www.eydap.gr/TheCompany/Contests/PersonnelContest/STUDENTJOB

Last modified on Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2015 22:45

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.