You are here: Νέα the_project Πρακτική Άσκηση Καλοκαίρι 2015: Σχετικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς

Πρακτική Άσκηση Καλοκαίρι 2015: Σχετικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς

Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2015 11:51

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που πραγματοποιούν πρακτική άσκηση από 1/7/2015 και, λόγω της αργίας των τραπεζών, δεν έχουν δημιουργήσει ακόμα τραπεζικό λογαριασμό, ότι στην περίπτωση που δεν γίνει εφικτό να δημιουργήσουν λογαριασμό στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας (6,7,8 Ιουλίου 2015) θα πρέπει:

1. να μας στείλουν τα δύο αντίτυπα των συμφωνητικών και τη βεβαίωση από το ΙΚΑ με συστημένη επιστολή και,
  2. όταν γίνει εφικτό να δημιουργήσουν τραπεζικό λογαριασμό να μας στείλουν τη φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου και το Έντυπο E02 (Εξουσιοδότηση και αίτηση χρήσης λογαριασμού) σκαναρισμένα, μέσω email, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή μέσω fax, στο 2651009095.

Με την ευκαιρία, θυμίζουμε ότι θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τον Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ στο προφίλ τους στο mydasta και παρακαλούμε να παρακολουθούν συχνά τις ανακοινώσεις μας στο site μας, http://gpa.uoi.gr.

Παραμένουμε στη διάθεση των φοιτητών για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση και ευχόμαστε και πάλι "καλη πρακτική άσκηση".

Last modified on Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2015 13:00