You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Graduate Trainee Program από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Graduate Trainee Program από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2015 16:40

Αν αποφοίτησες πρόσφατα από το πανεπιστήμιο και αναζητάς το καλύτερο βήμα για την καριέρα σου, έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, σε μια εταιρεία που εμπνέει με τα προϊόντα της σε Ελλάδα και Κύπρο!

Στείλε μας ηλεκτρονικά την αίτησή σου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , μέχρι τις 10 Ιουλίου 2015,επισυνάπτοντας το βιογραφικό σου και μια παράγραφο μέχρι 150 λέξεις ή ένα δίλεπτο βίντεο, ώστε να σε γνωρίσουμε καλύτερα και να μοιραστείς μαζί μας τις επαγγελματικές σου προσδοκίες από αυτό το πρόγραμμα.

Τα τελευταία 25 χρόνια, μέσα από το Graduate Trainee Program, χτίζουμε το μέλλον δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους σαν και εσένα να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους πορεία. Περισσότεροι από 150 νέοι απόφοιτοι έχουν σταδιοδρομήσει στην εταιρεία μας, αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμες θέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες, προϋποθέσεις και διαδικασίες στο site του Graduate Trainee Program της Coca-Cola Τρία Έψιλον http://www.coca-colahellenic.gr/graduatetrainee

--------------------------

Το παραπάνω κείμενο είναι από το site της Coca-Cola Τρία Έψιλον http://www.coca-colahellenic.gr/graduatetrainee

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.