You are here: Νέα the_project Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς: Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς: Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2015 00:00

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες και μια από τις καλύτερα οργανωμένες ποδοσφαιρικές εταιρείες της Ελλάδας ιδρύθηκε στις 20 Απριλίου 1926 ως το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών (ΠΑΟΚ).

Μια σύγχρονη ποδοσφαιρική εταιρεία που κινείται σε ευρωπαϊκά standards, αποτελεί πραγματικά πολύ σημαντικό πεδίο ευκαιριών εμπειρικής μάθησης για τους φοιτητές μας σε πολλά επαγγελματικά πεδία. Στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. έχουν πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση φοιτητές μας από το Τμήμα Ιατρικής, πλάι στο Ιατρικό Team της ομάδας και ευελπιστούμε να έχουμε και στο μέλλον συνεργασία στο πλαίσιο πρακτικών ασκήσεων φοιτητών μας!

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.paokfc.gr/

Last modified on Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2015 11:17