• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς: Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς: Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2015 00:00
Rate this item
(6 votes)

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες και μια από τις καλύτερα οργανωμένες ποδοσφαιρικές εταιρείες της Ελλάδας ιδρύθηκε στις 20 Απριλίου 1926 ως το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών (ΠΑΟΚ).

Μια σύγχρονη ποδοσφαιρική εταιρεία που κινείται σε ευρωπαϊκά standards, αποτελεί πραγματικά πολύ σημαντικό πεδίο ευκαιριών εμπειρικής μάθησης για τους φοιτητές μας σε πολλά επαγγελματικά πεδία. Στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. έχουν πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση φοιτητές μας από το Τμήμα Ιατρικής, πλάι στο Ιατρικό Team της ομάδας και ευελπιστούμε να έχουμε και στο μέλλον συνεργασία στο πλαίσιο πρακτικών ασκήσεων φοιτητών μας!

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.paokfc.gr/

 

 

Last modified on Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2015 11:17

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.