You are here: Νέα the_project Δύο θέσεις για μεταπτυχιακούς φοιτητές στο ΓΠΑ!

Δύο θέσεις για μεταπτυχιακούς φοιτητές στο ΓΠΑ!

Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2015 10:52

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης αναζητά δύο μεταπτυχιακούς φοιτητές/φοιτήτριες, που θα υποστηρίξουν τη λειτουργία του Γραφείου, για το χρονικό διάστημα από 1 Σεπτεμβρίου 2015 έως 31 Οκτωβρίου 2015.

Η σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, έχει δημοσιευτεί στο site της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (http://www.rc.uoi.gr/index.php/nea-anakoinoseis/proskliseis-erevniton/1411-prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-16836-2015), στο οποίο υπάρχουν και οι οδηγίες για την υποβολή της αίτησης. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 28.8.2015.

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να εμπλακούν σε εργασίες ηλεκτρονικής καταχώρισης και επεξεργασίας δεδομένων, αρχειοθέτησης και εξυπηρέτησης φοιτητών ενώ θα συμβάλλουν, επίσης, στην οργάνωση και πραγματοποίηση των απολογιστικών εκδηλώσεων της Πρακτικής Άσκησης. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πρέπει να είναι πολύ καλοί χρήστες Η/Υ και να γνωρίζουν καλά αγγλικά ενώ αναμένεται να είναι σε θέση να εργαστούν ομαδικά, να οργανώνουν αποτελεσματικά το χρόνο εργασίας τους και να τηρούν προθεσμίες.

Οι θέσεις αφορούν σε απασχόληση 20 ωρών ανά εβδομάδα, στο ωράριο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης (9:00-17:00) και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα πρέπει να είναι σε θέση να ξεκινήσουν στις 1 Σεπτεμβρίου 2015.

Last modified on Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2015 11:26