You are here: Νέα the_project Θερινή διακοπή λειτουργίας του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης

Θερινή διακοπή λειτουργίας του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης

Δευτέρα, 03 Αύγουστος 2015 09:52
(1 vote)

Όπως όλες οι διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα είναι κλειστό από 3/8 μέχρι και 21/8. Ευχόμαστε σε όλους καλές διακοπές και σε όσους φοιτητές πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση κατά τη θερινή περίοδο, ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Για οποιοδήποτε σημαντικό ζήτημα προκύψει σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (για φοιτητές) και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ενώ οι φοιτητές που πραγματοποιούν πρακτική άσκηση καλούνται να επικοινωνούν πρώτα με τον ακαδημαϊκό τους επιβλέποντα.

Last modified on Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2015 09:58