• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project Πρόβλημα στο άνοιγμα λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς

Πρόβλημα στο άνοιγμα λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς

Τρίτη, 25 Αύγουστος 2015 09:02
Rate this item
(2 votes)

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που πραγματοποιούν πρακτική άσκηση και, λόγω των ισχυόντων περιορισμών στις τραπεζικές συναλλαγές δεν έχουν ακόμη καταφέρει να ανοίξουν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς, ότι το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης βρίσκεται σε επικοινωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για να αντιμετωπιστεί συνολικά το πρόβλημα. Τι επόμενες μέρες, μόλις βρεθεί λύση, θα υπάρξει νέα σχετική ανακοίνωση. Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στον ιστότοπό μας.

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.