You are here: Νέα the_project Διαγωνισμός φωτογραφίας «Έκανα και εγώ πρακτική!» - Δώρα για πέντε τυχερούς!

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Έκανα και εγώ πρακτική!» - Δώρα για πέντε τυχερούς!

Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2015 13:14
(1 vote)

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Έκανα και εγώ πρακτική!» - Δώρα για πέντε τυχερούς!

Είσαι φοιτητής ή απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έκανες πρακτική άσκηση μέσω του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΕΣΠΑ);

Στείλε μας μία φωτογραφία σου από την πρακτική σου άσκηση και πάρε μέρος στην κλήρωση που θα αναδείξει πέντε τυχερούς, ο οποίοι θα κερδίσουν Power Banks (εξωτερικές μπαταρίες φόρτισης για κινητά)**.

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015, στις 12:00 το μεσημέρι στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης.

Μπορείς να συμμετάσχεις στην κλήρωση ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα, έως τις 31/10/2015 και ώρα 23:59:

Αν έχεις λογαριασμό στο Facebook:

1. Κάνε Like στη σελίδα μας https://www.facebook.com/gpauoi, αν δεν έχεις ήδη κάνει

2. Ανάρτησε μια ή περισσότερες φωτογραφίες από την πρακτική σου άσκηση.

3. Περίγραψε τη φωτογραφία που ανεβάζεις με το ονοματεπώνυμό σου, το Τμήμα σου, την περίοδο που έκανες πρακτική άσκηση, το φορέα στον οποίο απασχολήθηκες και τα hashtags #gpauoi και #my_internship_photo. Ευπρόσδεκτα είναι, φυσικά, και σχόλια!

Π.χ. "Κώστας Παπαδόπουλος, Τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, Πρακτική άσκηση Καλοκαίρι 2014, Μουσείο Μπενάκη. Καταπληκτική εμπειρία! #gpauoi #my_internship_photo"

(οι φωτογραφίες θα δημοσιεύονται μετά από έγκριση των διαχειριστών της σελίδας)

Όσοι ΔΕΝ διαθέτουν λογαριασμό στο Facebook

Στείλτε την/τις φωτογραφία/-ες σας μαζί με την περιγραφή (ονοματεπώνυμο, Τμήμα, περίοδο που κάνατε πρακτική άσκηση, το φορέα στον οποίο απασχοληθήκατε και σχόλιο (Π.χ. "Κώστας Παπαδόπουλος, Τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, Πρακτική άσκηση Καλοκαίρι 2014, Μουσείο Μπενάκη. Καταπληκτική εμπειρία!") μέσω e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , με θέμα «Φωτογραφία από την πρακτική μου!»

Καλή επιτυχία σε όλους!

Έγκυρες θα είναι μόνο οι συμμετοχές όσων έχουν φοιτήσει ή φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων!

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

**Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού στο link http://goo.gl/KFykzu

Last modified on Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2015 13:46