You are here: Νέα the_project Απολογιστική Εκδήλωση Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών 2010-2015

Απολογιστική Εκδήλωση Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών 2010-2015

Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2015 13:48
(1 vote)

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με χαρά ανακοινώνει την διοργάνωση της τελικής απολογιστικής εκδήλωσης του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 2010-2015, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015, ώρα 18:00 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής» (Παλιά Σφαγεία), στα Ιωάννινα.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου και ο σχεδιασμός του Ιδρύματος για την περαιτέρω ανάπτυξη και αξιοποίηση της πρακτικής άσκησης ως σημαντικής εκπαιδευτικής δράσης, ενώ προσκεκλημένοι εκπρόσωποι φορέων υποδοχής φοιτητών (επιχειρήσεις και δημόσιοι φορείς) θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους από τη συνεργασία με τους φοιτητές μας και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Last modified on Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2015 12:26