You are here: Νέα the_project Εκδήλωση: Η Πρακτική Άσκηση στο Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας, 2010-2015

Εκδήλωση: Η Πρακτική Άσκηση στο Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας, 2010-2015

Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2015 15:08

Το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας διοργανώνει απολογιστική εκδήλωση με θέμα "Η Πρακτική Άσκηση στο Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας, 2010-2015" την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, ώρα 10.30-12.00, στην αίθουσα διδασκαλίας Τομέα Ιστορίας Νεοτέρων Χρόνων, α΄ όροφος, Φιλοσοφική Σχολή.

Πρόγραμμα

10.30-10.45, Χρήστος Σταυράκος (Πρόεδρος Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Αναπλ. Καθηγητής βυζαντινής ιστορίας), Η σημασία της Πρακτικής Άσκησης στο Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας

10:45-11.00, Λήδα Παπαστεφανάκη (Επιστημονικά Υπεύθυνη, Επίκ. Καθηγήτρια σύγχρονης ελληνικής ιστορίας), Η Πρακτική Άσκηση στο Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας, 2010-2015. Η Πρακτική Άσκηση στην Ιστορία

11.00- 11.05, Γιάννος Λώλος (Καθηγητής προϊστορικής αρχαιολογίας), Η Πρακτική Άσκηση στην Αρχαιολογία