You are here: Νέα the_project Εκδήλωση: Η Πρακτική Άσκηση στο Τμήμα Ιατρικής, 2010-2015

Εκδήλωση: Η Πρακτική Άσκηση στο Τμήμα Ιατρικής, 2010-2015

Τετάρτη, 25 Νοέμβριος 2015 11:43
(1 vote)

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί απολογιστική εκδήλωση του προγράμματος Πρακτικής Άσκησης στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Τμήματος Ιατρικής (κτίριο παλιάς βιβλιοθήκης Ιατρικής, δίπλα από το συνεδριακό κέντρο «Κάρολος Παπούλιας»)

Πρόγραμμα

18:00 Χαιρετισμοί από τους κ.κ.

• Α. Φωτόπουλο, Αναπληρωτή Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
  • Μ. Τζαφλίδου, Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας
  • Μ. Πασχόπουλου, Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής
  • Θ. Ξενάκη, Πρόεδρο της Επιτροπής Σπουδών του Τμ. Ιατρικής