You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων ReGeneration: Πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης

ReGeneration: Πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης

Πέμπτη, 26 Νοέμβριος 2015 14:42
(1 vote)

ReGeneration

Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια 6μηνη αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε επιλεγμένες εταιρείες στην Ελλάδα!

Τι είναι το ReGeneration;

Το πρόγραμμα αποτελεί μια ενέργεια των Global Shapers Athens Hub, πρωτοβουλία του World Economic Forum, απευθύνεται σε ταλαντούχους πτυχιούχους νέους κάθε ειδικότητας και υποστηρίζεται έμπρακτα από την Ελληνική Πρωτοβουλία (www.hellenicinitiative.com) και την Coca-Cola Hellas.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ταλαντούχους πτυχιούχους νέους όλων των ειδικοτήτων, με μέγιστη εργασιακή εμπειρία 2 χρόνων μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, που ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους άσκηση

στην Ελλάδα.

Τι περιλαμβάνει:

• Εξάμηνη πρακτική άσκηση αμειβόμενη με το ποσό των 750€ το μήνα.
  • Εντατική πρακτική εκπαίδευση 60 ωρών.
  • Καθοδήγηση από καταξιωμένους επαγγελματίες.
  • Κοινωνική εργασία περίπου 50 ωρών

Αιτήσεις συμμετοχής για το 2015:

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το 2015 θα είναι ανοιχτές 1/12 έως 18/12 και η διαδικασία επιλογής θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες, αιτήσεις συμμετοχής στο: http://regeneration.gr/

Last modified on Πέμπτη, 26 Νοέμβριος 2015 14:49

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.