You are here: Νέα the_project Νέο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ 2014-20!

Νέο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ 2014-20!

Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 14:22

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του νέου Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020. Στο νέο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης θα συμμετέχουν 14 τμήματα του Πανεπιστημίου μας, καθώς προστίθενται τα Τμήματα Φυσικής και Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας, ενώ μελλοντικά θα ενταχθεί και το νέο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Σύντομα θα ανακοινωθούν ενημερωτικές εκδηλώσεις για κάθε σχολή, ενόψει των νέων κύκλων του προγράμματος που θα πραγματοποιηθούν την Άνοιξη (Απρίλιος – Μάιος) και το Καλοκαίρι 2016. Στις εκδηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα ενημερωθούν αναλυτικά για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης (διαθέσιμες θέσεις, διαδικασία αίτησης, ημερομηνίες κ.α.)

Προτρέπουμε τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να παρακολουθούν συστηματικά τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης (http://gpa.uoi.gr) καθώς και τις ανακοινώσεις των ιστότοπων των τμημάτων τους.

Μείνετε συντονισμένοι!

από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης