• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project Νέο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ 2014-20!

Νέο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ 2014-20!

Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 14:22
Rate this item
(4 votes)

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του νέου Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020. Στο νέο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης θα συμμετέχουν 14 τμήματα του Πανεπιστημίου μας, καθώς προστίθενται τα Τμήματα Φυσικής και Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας, ενώ μελλοντικά θα ενταχθεί και το νέο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Σύντομα θα ανακοινωθούν ενημερωτικές εκδηλώσεις για κάθε σχολή, ενόψει των νέων κύκλων του προγράμματος που θα πραγματοποιηθούν την Άνοιξη (Απρίλιος – Μάιος) και το Καλοκαίρι 2016. Στις εκδηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα ενημερωθούν αναλυτικά για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης (διαθέσιμες θέσεις, διαδικασία αίτησης, ημερομηνίες κ.α.)

Προτρέπουμε τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να παρακολουθούν συστηματικά τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης (http://gpa.uoi.gr) καθώς και τις ανακοινώσεις των ιστότοπων των τμημάτων τους.

Μείνετε συντονισμένοι!

από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

http://gpa.uoi.gr

 

Last modified on Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 14:37

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.