You are here: Νέα the_project Νέος Κύκλος Πρακτικής Άσκησης - Άνοιξη 2016!

Νέος Κύκλος Πρακτικής Άσκησης - Άνοιξη 2016!

Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2016 11:32
(1 vote)

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου πρακτικής άσκησης, που αφορά πρακτικές ασκήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Άνοιξη του 2016, κατά το δίμηνο Απρίλιος-Μάιος.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δημοσιευτεί στις 16 Φεβρουαρίου 2016 και θα είναι ανοιχτή για την υποβολή αιτήσεων από τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 μέχρι την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016. Σε αυτήν θα αναφέρονται λεπτομερώς όλες οι διαδικασίες για την υποβολή αιτήσεων, οι προϋποθέσεις συμμετοχής και τα κριτήρια επιλογής για κάθε Τμήμα.

Στον κύκλο πρακτικής άσκησης της Άνοιξης 2016 θα συμμετάσχουν τα Τμήματα:

Φιλοσοφική Σχολή

• Φιλολογίας
  • Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας

Σχολή Θετικών Επιστημών

• Μαθηματικών
  • Φυσικής
  • Χημείας
  • Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
  • Μηχανικών Επιστήμης Υλικών

Σχολή Επιστημών Αγωγής

• Παιδαγωγικό, Δημοτικής Εκπαίδευσης
  • Παιδαγωγικό, Νηπιαγωγών

Σχολή Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών

• Οικονομικών Επιστημών

Σχολή Επιστημών Υγείας

• Ιατρικής

Σχολή Καλών Τεχνών

• Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα διοργανώσει κατά την ερχόμενη εβδομάδα, 15-19 Φεβρουαρίου 2016, ενημερωτικές εκδηλώσεις ανά Σχολή, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί άμεσα.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές καλούνται να αρχίσουν την αναζήτηση πιθανών φορέων υποδοχής, αξιοποιώντας την ενότητα "Πώς αναζητώ φορείς υποδοχής;" του ιστότοπού μας (Πρακτική Άσκηση Φοτιητών Π.Ι. > Φοιτητές > Πώς αναζητώ φορείς υποδοχής;).

Last modified on Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2016 13:23