You are here: Νέα the_project Άνοιξη 2016: Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των φοιτητών για τα αποτελέσματα της επιλογής

Παρασκευή, 11 Μάρτιος 2016 11:53
(1 vote)

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ενημέρωση των φοιτητών, που είχαν υποβάλλει αιτήσεις για συμμετοχή στην πρακτική άσκηση της Άνοιξης 2016, για τα αποτελέσματα της επιλογής, όπως αυτά ανακοινώθηκαν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης από τους επιστημονικούς υπευθύνους των τμημάτων. Σε όλους τους φοιτητές στάλθηκε προσωπικό email με το οποίο τους ανακοινώνεται αν εγκρίθηκε ή όχι η αίτησή τους.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης επικοινωνεί ήδη με τους φορείς υποδοχής, που είχαν προτείνει οι φοιτητές και εγκρίθηκαν από το τμήμα τους. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της εξασφάλισης των θέσεων πρακτικής άσκησης από το Γραφείο Πρακτικής 'Ασκησης, οι φοιτητές των  οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν, θα λάβουν νέο μήνυμα το οποίο θα περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να προετοιμαστούν για την εκκίνηση της πρακτικής τους άσκησης. Αυτή η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 23 Μαρτίου.

Τα σεμινάρια προετοιμασίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Γραφείου και να ελέγχουν τα email τους.