• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project Άνοιξη 2016: Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των φοιτητών για τα αποτελέσματα της επιλογής

Άνοιξη 2016: Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των φοιτητών για τα αποτελέσματα της επιλογής

Παρασκευή, 11 Μάρτιος 2016 11:53
Rate this item
(1 vote)

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ενημέρωση των φοιτητών, που είχαν υποβάλλει αιτήσεις για συμμετοχή στην πρακτική άσκηση της Άνοιξης 2016, για τα αποτελέσματα της επιλογής, όπως αυτά ανακοινώθηκαν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης από τους επιστημονικούς υπευθύνους των τμημάτων. Σε όλους τους φοιτητές στάλθηκε προσωπικό email με το οποίο τους ανακοινώνεται αν εγκρίθηκε ή όχι η αίτησή τους.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης επικοινωνεί ήδη με τους φορείς υποδοχής, που είχαν προτείνει οι φοιτητές και εγκρίθηκαν από το τμήμα τους. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της εξασφάλισης των θέσεων πρακτικής άσκησης από το Γραφείο Πρακτικής 'Ασκησης, οι φοιτητές των  οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν, θα λάβουν νέο μήνυμα το οποίο θα περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να προετοιμαστούν για την εκκίνηση της πρακτικής τους άσκησης. Αυτή η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 23 Μαρτίου.

Τα σεμινάρια προετοιμασίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Γραφείου και να ελέγχουν τα email τους.

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.