• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project Σεμινάρια προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση (Άνοιξη 2016)

Σεμινάρια προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση (Άνοιξη 2016)

Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2016 12:15
Rate this item
(3 votes)

Τα σεμινάρια προετοιμασίας των φοιτητών, που θα πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση κατά την περίοδο Απρίλιος - Μάιος 2016, θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

 • Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, ώρα 17:30
 • Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, ώρα 13:30

Οι φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω σεμινάρια. Η παρουσία τους σε αυτό είναι απαραίτητη για την καλύτερη δυνατή προετοιμασίας τους. Στα σεμινάρια θα δοθούν σημαντικές οδηγίες, συμβουλές και πληροφορίες.

Η παραλαβή των συμφωνητικών συνεργασίας θα γίνεται από την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, μετά τις 10:00 π.μ., στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, υπό την προϋπόθεση ότι ο φοιτητής έχει λάβει το email με το οποίο ενημερώνεται για τον φορέα στον οποίο θα πραγματοποιήσει πρακτική άσκησηΕπισημαίνουμε ότι για να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση, οι φοιτητές θα πρέπει απαραίτητα να έχουν παραλάβει τα Συμφωνητικά Συνεργασίας από το Γραφείο Πρακτικής 'Άσκησης.

Οι φοιτητές που βρίσκονται εκτός Ιωαννίνων και εξ αυτού δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια ούτε να παραλάβουν τα συμφωνητικά συνεργασίας, θα πρέπει να ενημερώσουν το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Στο email αυτό θα πρέπει να δίνουν και ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία επιθυμούν να τους αποσταλούν τα συμφωνητικά συνεργασίας (με courier δική τους χρέωση).

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Last modified on Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2016 13:27

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.