You are here: Νέα the_project Σεμινάρια προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση (Άνοιξη 2016)

Σεμινάρια προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση (Άνοιξη 2016)

Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2016 12:15

Τα σεμινάρια προετοιμασίας των φοιτητών, που θα πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση κατά την περίοδο Απρίλιος - Μάιος 2016, θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

• Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, ώρα 17:30
  • Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, ώρα 13:30

Οι φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω σεμινάρια. Η παρουσία τους σε αυτό είναι απαραίτητη για την καλύτερη δυνατή προετοιμασίας τους. Στα σεμινάρια θα δοθούν σημαντικές οδηγίες, συμβουλές και πληροφορίες.

Η παραλαβή των συμφωνητικών συνεργασίας θα γίνεται από την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, μετά τις 10:00 π.μ., στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, υπό την προϋπόθεση ότι ο φοιτητής έχει λάβει το email με το οποίο ενημερώνεται για τον φορέα στον οποίο θα πραγματοποιήσει πρακτική άσκησηΕπισημαίνουμε ότι για να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση, οι φοιτητές θα πρέπει απαραίτητα να έχουν παραλάβει τα Συμφωνητικά Συνεργασίας από το Γραφείο Πρακτικής 'Άσκησης.

Οι φοιτητές που βρίσκονται εκτός Ιωαννίνων και εξ αυτού δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια ούτε να παραλάβουν τα συμφωνητικά συνεργασίας, θα πρέπει να ενημερώσουν το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Στο email αυτό θα πρέπει να δίνουν και ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία επιθυμούν να τους αποσταλούν τα συμφωνητικά συνεργασίας (με courier δική τους χρέωση).

Last modified on Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2016 13:27