You are here: Νέα the_project Νέος Κύκλος Πρακτικής Άσκησης - Καλοκαίρι 2016!

Νέος Κύκλος Πρακτικής Άσκησης - Καλοκαίρι 2016!

Τρίτη, 05 Απρίλιος 2016 13:32

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου πρακτικής άσκησης, που αφορά πρακτικές ασκήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το Καλοκαίρι του 2016, κατά το δίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος(Σεπτέμβριος).

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δημοσιευτεί στις 7 Απριλίου 2016 και σε αυτήν θα αναφέρονται λεπτομερώς όλες οι διαδικασίες για την υποβολή αιτήσεων, οι προϋποθέσεις συμμετοχής και τα κριτήρια επιλογής για κάθε Τμήμα.

Η πρόσκληση θα είναι ανοιχτή για την υποβολή αιτήσεων από τη Δευτέρα 18 μέχρι την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές καλούνται να αρχίσουν την αναζήτηση πιθανών φορέων υποδοχής,αξιοποιώντας την ενότητα "Πώς αναζητώ φορείς υποδοχής;" του ιστότοπού μας (Πρακτική Άσκηση Φοτιητών Π.Ι. > Φοιτητές > Πώς αναζητώ φορείς υποδοχής;).

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα διοργανώσει κατά την ερχόμενη εβδομάδα, 11-15 Απριλίου 2016, ενημερωτικές εκδηλώσεις ανά Σχολή, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί άμεσα.

Στον κύκλο πρακτικής άσκησης του Καλοκαιριού 2016 θα συμμετάσχουν τα Τμήματα:

Φιλοσοφική Σχολή

• Ιστορίας και Αρχαιολογίας
  • Φιλολογίας
  • Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας

Σχολή Θετικών Επιστημών

• Μαθηματικών
  • Φυσικής
  • Χημείας
  • Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
  • Μηχανικών Επιστήμης Υλικών

Σχολή Επιστημών Αγωγής