You are here: Αρχική

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος φοιτητών για Πρακτική Άσκηση (Καλοκαίρι 2016)

Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 12:25
(1 vote)

Τα Τμήματα:

• Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
  • Ιατρικής
  • Ιστορίας και Αρχαιολογίας
  • Μαθηματικών
  • Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
  • Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής
  • Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης
  • Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών
  • Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης
  • Φιλολογίας
  • Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας
  • Φυσικής
  • Χημείας

του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής, στο πλαίσιο του νέου Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020, ανακοινώνουν την έναρξη νέου κύκλου Πρακτικής Άσκησης Φοιτητώνγια την πραγματοποίηση πρακτικών ασκήσεων κατά την Καλοκαίρι 2016 (Ιούλιος-Αύγουστος) και προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους προπτυχιακούς φοιτητές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας σχετική αίτηση από Δευτέρα 18.04.2016 έως Παρασκευή 22.04.2016 στις 14:00 σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που περιγράφονται στο αρχείο της πρόσκλησης:

===================================================================================
Η πρόσκληση είναι διαθέσιμη στην ενότητα Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Π.Ι. > Φοιτητές > Πρόσκληση.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης είναι στη διάθεση των φοιτητών για συμβουλευτική υποστήριξη τόσο όσον αφορά την αναζήτηση φορέων όσο και για την διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η Πράξη "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου ∆υναµικού, Εκπαίδευση και ∆ια Βίου Μάθηση 2014-2020»

espa2016 footer

Last modified on Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 12:35