You are here: Αρχική

Εργαστήριo Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής ειδικά για Πρακτική Άσκηση

Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 12:50
(1 vote)

Το Γραφείο Διασύνδεσης της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, υποστηρίζοντας τους φοιτητές, που σκοπεύουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης κατά την περίοδο "Καλοκαίρι 2016", θα πραγματοποιήσει Εργαστήριο Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής ειδικά για τους φοιτητές των τμημάτων των οποίων η πρόσκληση ζητά την κατάθεση Βιογραφικού Σημειώματος ή/και Συνοδευτικής Επιστολής μαζί με την αίτηση πρακτικής άσκησης.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 στις 12:00 π.μ.στην Αίθουσα 3 του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών (Μεταβατικό κτίριο, 1ος όροφος, από την είσοδο που οδηγεί και στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης).

Επισημαίνεται ότι δεν απαιτείται η δήλωση συμμετοχής, το εργαστήριο διαρκεί περίπου μία ώρα και δεν θα πραγματοποιηθούν άλλα εργαστήρια ειδικά για την πρακτική άσκηση.

Last modified on Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 12:51