You are here: Αρχική

Διακοπή λειτουργίας του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης κατά το Πάσχα

Δευτέρα, 25 Απρίλιος 2016 09:33

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα είναι κλειστό από 26/4 μέχρι και 6/5. Θα είναι ξανά ανοιχτό τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016.

Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα και στους φοιτητές πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση, καλή συνέχεια!

Για οποιοδήποτε σημαντικό ζήτημα προκύψει σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ενώ οι φοιτητές που πραγματοποιούν πρακτική άσκησης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. καθώς και με τον ακαδημαϊκό τους επιβλέποντα.

Last modified on Τρίτη, 26 Απρίλιος 2016 09:38