You are here: Αρχική

Συμπληρωματική Πρόσκληση για Πρακτική Άσκηση για ΠΤΝ και ΠΤΕΤ (Καλοκαίρι 2016)

Τετάρτη, 25 Μάιος 2016 10:37

Τα Τμήματα:

• Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών
  • Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης

του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής, στο πλαίσιο του νέου Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020, προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους προπτυχιακούς φοιτητές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα υποβάλλοντας σχετική αίτηση. Ο κύκλος αφορά πρακτικές ασκήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά το δίμηνο Ιούλιος - Αύγουστος (Σεπτέμβριος) 2016. Η συμπληρωματική πρόσκληση αφορά θέσεις που δεν διατέθηκαν στην προηγούμενη πρόσκληση.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές των παραπάνω τμημάτων καλούνται να υποβάλουν αίτηση από Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στις 10:00π.μ. μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στις 14:00, σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που περιγράφονται στο αρχείο της πρόσκλησης (δείτε link αμέσως πιο κάτω):

===================================================================================
Η πρόσκληση είναι διαθέσιμη στην ενότητα Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Π.Ι. > Φοιτητές > Πρόσκληση.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης είναι στη διάθεση των φοιτητών για συμβουλευτική υποστήριξη τόσο όσον αφορά την αναζήτηση φορέων όσο και για την διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η Πράξη "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου ∆υναµικού, Εκπαίδευση και ∆ια Βίου Μάθηση 2014-2020»

espa2016 footer

Last modified on Πέμπτη, 26 Μάιος 2016 10:40