You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Δεκαπέντε θέσεις πρακτικής άσκησης στη Γαλλία από το ίδρυμα Μποδοσάκη

Δεκαπέντε θέσεις πρακτικής άσκησης στη Γαλλία από το ίδρυμα Μποδοσάκη

Παρασκευή, 26 Αύγουστος 2016 11:00

Το ΄Ιδρυμα Μποδοσάκη, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, προκηρύσσει την επιχορήγηση δεκαπέντε (15) θέσεων για πρακτική άσκηση διάρκειας τεσσάρων έως έξι (4 – 6) μηνών σε εταιρείες και οργανισμούς στη Γαλλία.

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2016. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι την 14η Σεπτεμβρίου 2016.

Οι θέσεις για την πρακτική άσκηση είναι οι εξής:

1. The gi-Cluster Business Development Ambassador Internship to develop French-Greek relations in the field of digital creative industries
  2. The gi-Cluster Research Ambassador Internship to develop French-Greek relations in Creative Industries
  3. The mi-Cluster Business Development Ambassador Internship to develop French-Greek relations in the microelectronics domain
  4. The si-Cluster Business Development Ambassador Internship to develop French-Greek relations in the space domain
  5. The si-Cluster Research Ambassador Internship to develop French-Greek relations in the space domain
  6. Internship for Computer-mediated live musical interfaces based on gesture recognition, MINES ParisTech
  7. Internship for Gesture recognition technologies and augmented reality for vocational training, MINES ParisTech
  8. Internship for the Implementation of Brand Digital Marketing Strategy based on International Marketing standards for Consumer Health Care, Laboratoires Pierre Fabre
  9. Internship for Optimality of Coupon Collector, Inria Sophia Antipolis-Méditerranée
  10. Internship for Geographical Load Balancing across Datacenters, Inria Sophia Antipolis- Méditerranée
  11. Internship for Estimating Content Popularity in Cache Networks, Inria Sophia Antipolis-Méditerranée
  12. Internship for using HDD and SDD drives to optimize caches’ throughput, Inria Sophia Antipolis-Méditerranée
  13. Internship for Routing with Forbidden Transitions, Inria Sophia Antipolis-Méditerranée
  14. Internship for the Inclusion of dynamic ride-sharing in multimodal trip planning, Inria Sophia Antipolis-Méditerranée
  15. Internship for the Inclusion of dynamic ride-sharing in multimodal trip planning, Inria Sophia Antipolis-Méditerranée

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις ζητούμενες ειδικότητες, προϋποθέσεις συμμετοχής και τη διαδικασία αίτησης και επιλογής θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://bodossaki.gr/prokiryxi-epichorigisis-dekapente-15-theseon-praktikis-askisis-sti-gallia/

Last modified on Παρασκευή, 26 Αύγουστος 2016 13:25

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.