You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Πρακτική στο Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Πρακτική στο Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Παρασκευή, 26 Αύγουστος 2016 13:40

To Youth Entrepreneurship Club στα πλαίσια της συνεχής του ανάπτυξης δίνει την δυνατότητα σε νέους να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση. Ο σύλλογος στην προσπάθεια που κάνει για την εξέλιξη και την επαγγελματική κατάρτιση των νέων, προσφέρει ένα οργανωμένο πρόγραμμα πρακτικής που στηρίζεται σε δράσεις, σεμινάρια και γνωριμία με άτομα που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα και έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την φόρμα: http://youthentrepreneurship.club/application-form/

Last modified on Παρασκευή, 26 Αύγουστος 2016 13:44

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.