You are here: Αρχική

Πρακτική Άσκηση Άνοιξη 2017 - Πρόγραμμα Ενημερωτικών Εκδηλώσεων

Τρίτη, 15 Νοέμβριος 2016 12:22

Στο πλαίσιο τoυ νέου κύκλου πρακτικής άσκησης, που αφορά πρακτικές ασκήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Άνοιξη του 2017, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα πραγματοποιήσει Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για τους φοιτητές και την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Στις Ενημερωτικές Εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν στοιχεία για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και οι διαδικασίες και προϋποθέσεις συμμετοχής των φοιτητών.

Επίσης θα υπάρχει ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων προκειμένου οι φοιτητές να προετοιμαστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής (28 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου 2017).

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου.

Επισημαίνεται ότι, λόγω του μαθημάτων που πραγματοποιούνται στο Αμφιθέατρο πριν και μετά τις εκδηλώσεις, η ώρα έναρξης και λήξης των εκδηλώσεων θα τηρηθεί ακριβώς.

Το Πρόγραμμα των Ενημερωτικών Εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΠότεΠού
Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016, ώρα 09:30-10:45