You are here: Αρχική

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος φοιτητών για Πρακτική Άσκηση (Άνοιξη 2017)

Παρασκευή, 18 Νοέμβριος 2016 11:59
(1 vote)

Τα Τμήματα:

• Ιατρικής
  • Μαθηματικών
  • Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
  • Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής
  • Οικονομικών Επιστημών
  • Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης
  • Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών
  • Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης
  • Φιλολογίας
  • Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας
  • Φυσικής
  • Χημείας

του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020, ανακοινώνουν την έναρξη νέου κύκλου Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών για την πραγματοποίηση πρακτικών ασκήσεων κατά την Άνοιξη 2017 (Μάρτιος-Απρίλιος) και προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους προπτυχιακούς φοιτητές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας σχετική αίτηση από Δευτέρα 28.11.2016 έως Παρασκευή 02.11.2016 στις 14:00 σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που περιγράφονται στο αρχείο της πρόσκλησης.

===================================================================================
Η πρόσκληση είναι διαθέσιμη στην ενότητα Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Π.Ι. > Φοιτητές > Πρόσκληση.

Επισημαίνεται ότι, όπως αναγράφεται και στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι φοιτητές ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ στην αίτησή τους καθώς η διαδικασία αλλάζει. Οι φοιτητές θα καλούνται να εντοπίσουν φορέα υποδοχής μόνο εφόσον επιλεγούν για να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης είναι στη διάθεση των φοιτητών για συμβουλευτική υποστήριξη τόσο όσον αφορά την αναζήτηση φορέων όσο και για την διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

espa2016 footer

Last modified on Παρασκευή, 18 Νοέμβριος 2016 12:10