You are here: Αρχική

[Τμήμα Μαθηματικών] Υποχρεωτική συνέντευξη για τους φοιτητές που έκαναν αίτηση

Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2016 09:15

Εκ μέρους του Επιστημονικού Υπεύθυνου για την Πρακτική Άσκηση στο Τμήμα Μαθηματικών Λέκτορα κ. Σωκράτη Μπαλτζή,

παρακαλούνται οι φοιτητές του Τμήματος που έκαναν αίτηση για τη συμμετοχή τους στην Πρακτική Άσκηση του εαρινού εξαμήνου 2017, να προσέλθουν την Παρασκευή 9/11 ή τη Δευτέρα 12/11 από τις 4 μμ μέχρι τις 7μμ στο Εργαστήριο Επεξεργασίας Φυσικής Γλώσσας και Μαθηματικών Προβλημάτων για την προβλεπόμενη συνέντευξη.

Η συνέντευξη είναι υποχρεωτική και απαραίτητη προϋπόθεση για την αξιολόγηση και επιλογή των υποψηφίων.

Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής/τρια δεν μένει στα Ιωάννινα, πρέπει να επικοινωνήσει με τον κ. Μπαλτζή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , για να οριστεί μέρα και ώρα ώστε να γίνει η συνέντευξη μέσω skype.

Last modified on Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2016 09:21