You are here: Αρχική

ΠΑ Άνοιξη 2017: Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των φοιτητών για τα αποτελέσματα της επιλογής

Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 11:18

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ενημέρωση των φοιτητών, που είχαν υποβάλει αιτήσεις για συμμετοχή στην πρακτική άσκηση της Άνοιξης 2017, για τα αποτελέσματα της επιλογής, όπως αυτά ανακοινώθηκαν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης από τους επιστημονικούς υπευθύνους των τμημάτων. Σε όλους τους φοιτητές στάλθηκε προσωπικό email με το οποίο τους ανακοινώνεται αν εγκρίθηκε ή όχι η αίτησή τους.

Τις επόμενες ημέρες οι επιλεγέντες φοιτητές θα λάβουν νέο μήνυμα μέσω email με το οποίο θα ενημερωθούν αναλυτικά για όλα όσα σχετίζονται με το πώς θα πρέπει να δηλώσουν τον φορέα υποδοχής, με τον οποίο θα συμφωνήσουν, στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, προκειμένου να εγκριθεί και από το Τμήμα τους. Εεπισημαίνουμε από τώρα ότι ο φορέας υποδοχής θα πρέπει να δηλωθεί, με τη διαδικασία που θα ανακοινωθεί, στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, το αργότερο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2017. Με το ίδιο μήνυμα θα ενημερωθούν και για τα Σεμινάρια Δικτύωσης με Φορείς Υποδοχής που θα πραγματοποιηθούν τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2017.

Οι επιλεγέντες μπορούν να αρχίσουν την αναζήτηση του φορέα υποδοχής στον οποίο θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση από τώρα. Στη διαδικασία αυτή προτείνουμε να συμβουλευτούν και τον οδηγό "Πώς αναζητώ φορείς υποδοχής;" που υπάρχει στον ιστότοπό μας http://gpa.uoi.gr στην ενότητα "Πρακτική ʼσκηση Φοιτητών Π.Ι. > Φοιτητές".

Τέλος, παρακαλούμε όλους τους φοιτητές που επιλέχθηκαν να ελέγχουν καθημερινά τα email τους (και τη spam αλληλογραφία) και για κάθε σχετική πληροφορία ή διευκρίνηση να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Καλά Χριστούγεννα και χαρούμενες γιορτές!

Last modified on Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 13:14