• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project Ευχές! | Λειτουργία κατά την περίοδο των εορτών

Ευχές! | Λειτουργία κατά την περίοδο των εορτών

Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 12:45
Rate this item
(1 vote)

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης εύχεται σε όλους τους φίλους και συνεργάτες Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2017 και ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια των γιορτών θα είναι κλειστό. Το Γραφείο θα ανοίξει ξανά την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.

Επισημαίνουμε στους φοιτητές που έχουν επιλεγεί για την πρακτική άσκηση της άνοιξης ότι πρέπει να αρχίσουν την αναζήτηση του φορέα υποδοχής στον οποίο θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση από τώρα.

Με την ευκαιρία, υπενθυμίζουμε ότι όπως και πριν τις γιορτές έτσι και μετά από αυτές το Γραφείο θα είναι ανοικτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Με θερμές ευχές,

Από το Γραφείο Πρακτικής 'Άσκησης

Last modified on Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 12:54

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.