You are here: Αρχική

ΠΑ Άνοιξη 2017: Σεμινάρια Δικτύωσης Με Φορείς Υποδοχής (Αλλαγές)

Κυριακή, 08 Ιανουάριος 2017 18:48

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που έχουν επιλεγεί για να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση την Άνοιξη 2017 ότι τα Σεμινάρια Δικτύωσης Με Φορείς Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης θα πραγματοποιηθούν στο Αμιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

• Τετάρτη 11/01/2017: 11:00-13:00 (Τμήματα: ΠΤΔΕ, ΠΤΝ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ, ΦΠΨ) Αναβλήθηκε
  • Πέμπτη 12/01/2017: 15:00-17:00 (Τμήματα: ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ, ΜΕΥ, Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, ΦΥΣΙΚΗΣ, ΧΗΜΕΙΑΣ) Αναβλήθηκε
  • Παρασκευή 13/01/2017: 11:00-13:00 (Όλα τα Τμήματα)

Επίσης, την Παρασκευή 13/01/2017 αμέσως μετά το Σεμινάριο Δικτύωσης, στον ίδιο χώρο, κατά τις ώρες 13:00-15:00 θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Βιογραφικού Σημειώματος από το Γραφείο Διασύνδεσης, ειδικά για τους φοιτητές που θα χρειαστούν Βιογραφικό Σημείωμα για την επικοινωνία τους με φορεά υποδοχής.

Τις επόμενες ημέρες οι επιλεγέντες φοιτητές θα λάβουν νέο μήνυμα μέσω email με το οποίο θα ενημερωθούν αναλυτικά για όλα όσα σχετίζονται με το πώς θα πρέπει να δηλώσουν τον φορέα υποδοχής, με τον οποίο θα συμφωνήσουν, στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης,

Υπενθυμίζουμε ότι οι επιλεγέντες φοιτητές πρέπει να έχουν αρχίσει ήδη την αναζήτηση του φορέα υποδοχής στον οποίο θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση από τώρα. Στη διαδικασία αυτή προτείνουμε να συμβουλευτούν και τον οδηγό "Πώς αναζητώ φορείς υποδοχής;" που υπάρχει στον ιστότοπό μας http://gpa.uoi.gr στην ενότητα "Πρακτική ʼσκηση Φοιτητών Π.Ι. > Φοιτητές".

Τέλος, παρακαλούμε όλους τους φοιτητές που επιλέχθηκαν να ελέγχουν καθημερινά τα email τους (και τη spam αλληλογραφία) και για κάθε σχετική πληροφορία ή διευκρίνηση να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Καλή χρονιά!!!

Last modified on Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 20:49