• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project ΠΑ Άνοιξη 2017: Διαδικασία Δήλωσης Φορέα Υποδοχής

ΠΑ Άνοιξη 2017: Διαδικασία Δήλωσης Φορέα Υποδοχής

Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 14:48
Rate this item
(1 vote)

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που έχουν επιλεγεί για να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση την Άνοιξη 2017 ότι τους έχει αποσταλεί προσωπικό email σχετικό με τη διαδικασία Δήλωσης Φορέα Υποδοχής.

Προκειμένου να δηλώσουν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης τον Φορέα Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης με τον οποίο έχουν επικοινωνήσει και στον οποίο επιθυμούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη Φόρμα Δήλωσης Φορέα Υποδοχής, που βρίσκεται στη διεύθυνση: https://goo.gl/forms/ahizVpBckLIT30962.

Παρακαλούμε τους φοιτητές να συμπληρώσουν τη Φόρμα με προσοχή και μόνο αφού αν έχουν επικοινωνήσει με το Φορέα και υπάρχει μια αρχική συμφωνία για να πραγματοποιήσουν εκεί την πρακτική άσκηση.

Μετά την υποβολή το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα επικοινωνήσει σύντομα με το Φορέα Υποδοχής που δηλώσατε για να δρομολογηθεί η τυπική εξασφάλιση της θέσης πρακτικής άσκησης.

Η Δήλωση του Φορέα θα πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και κατά προτίμηση πριν τις 20 Ιανουαρίου 2017 προκειμένου να είναι εφικτή η έγκαιρη ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών.

Στα Σεμινάρια Δικτύωσης που έχουν ανακοινωθεί θα λυθούν απορίες και θα δοθούν διευκρινήσεις.

Παρακαλούμε τους φοιτητές να παρακολουθούν καθημερινά τα email τους (και τη spam αλληλογραφία), το τηλέφωνό τουςκαι τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία!

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Υπενθυμίζουμε ότι το Γραφείο είναι ανοιχτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 10:00-14:00.

Last modified on Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 15:02

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.