You are here: Νέα the_project ΠΑ Άνοιξη 2017: Αναβολή Σεμιναρίου Δικτύωσης Τετάρτης 11/1/2017

ΠΑ Άνοιξη 2017: Αναβολή Σεμιναρίου Δικτύωσης Τετάρτης 11/1/2017

Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 08:41

Μετά από σχετική ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου (http://www.uoi.gr/diakopi-ekpaideutikou-dioikitikou-ergou-11-1-2017/) ανακοινώνεται ότι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, αναβάλεται το σημερινό (11/1/2017) Σεμινάριο Δικτύωσης με Φορείς Υποδοχής. Το σημερινό Σεμινάριο, που αφορούσε τα Τμήματα ΠΤΔΕ, ΠΤΝ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ και ΦΠΨ, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13/01/2017, 11:00-13:00, μαζί με το Σεμινάριο για τα Τμήματα ΟΕ και ΠΤΕΤ (δείτε και τη σχετική ανακοίνωσή μας για το Πρόγραμμα στην οποία φαίνονται οι αλλαγές: https://goo.gl/lrxKHs).

Σχετικά με το αυριανό Σεμινάριο της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2017, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση, εφόσον υπάρξει ανάγκη αναβολής.

Παρακαλούμε του φοιτητές να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις.