You are here: Νέα the_project ΠΑ Άνοιξη 2017: Αναβολή Σεμιναρίου Δικτύωσης Πέμπτης 12/1/2017

ΠΑ Άνοιξη 2017: Αναβολή Σεμιναρίου Δικτύωσης Πέμπτης 12/1/2017

Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 20:26

Μετά από νέα σχετική ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (http://www.uoi.gr/diakopi-ekpaideutikou-dioikitikou-ergou-12-1-2017) ανακοινώνεται ότι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, αναβάλεται και το Σεμινάριο Δικτύωσης με Φορείς Υποδοχής, της Πέμπτης 12/1/2017. Μετά την εξέλιξη αυτή, θα πραγματοποιηθεί ένα Σεμινάριο για όλα τα Τμήματα την Παρασκευή 13/01/2017, 11:00-13:00, (δείτε και τη σχετική ανακοίνωσή μας για το Πρόγραμμα στην οποία φαίνονται οι αλλαγές: https://goo.gl/lrxKHs).

Αν οι καιρικές συνθήκες οδηγήσουν την Πρυτανεία σε ανακοίνωση διακοπής του Εκπαιδευτικού και Διοικητικού έργου και για την Παρασκευή 13/1/2017, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση και από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης για τον ορισμό νέας ημερομηνίας.

Παρακαλούμε του φοιτητές να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Γραφείου και του Πανεπιστημίου.

Last modified on Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 20:34