• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project Δεν λαμβάνεις τα email μας; ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη ενέργεια για να λαμβάνεις τα μηνύματα από το Γραφείο μας!

Δεν λαμβάνεις τα email μας; ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη ενέργεια για να λαμβάνεις τα μηνύματα από το Γραφείο μας!

Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 10:49
Rate this item
(1 vote)

Έχεις hotmail (ή windowslive ή outlook) ή yahoo ή gmail λογαριασμό email; ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν δεν λαμβάνεις τα μηνύματα από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα πρέπει να προσθέσεις στους ασφαλείς αποστολείς, μία-μία, όλες τις διευθύνσεις email του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης από τις οποίες μπορεί να σου στείλουμε email:

 1. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 2. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 3. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 4. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 5. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Δες εδώ πώς θα το κάνεις:

Αν έχεις hotmail (ή windowslive ή outlook): http://www.wikihow.com/Add-Approved-Senders-to-Hotmail

Αν έχεις yahoohttp://www.wikihow.com/Add-Approved-Senders-to-Yahoo!-Mail

Αν έχεις gmailhttp://www.wikihow.com/Add-Approved-Senders-to-Gmail

Last modified on Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 11:00

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.