You are here: Νέα the_project Δεν λαμβάνεις τα email μας; ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη ενέργεια για να λαμβάνεις τα μηνύματα από το Γραφείο μας!

Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 10:49
(1 vote)

Έχεις hotmail (ή windowslive ή outlook) ή yahoo ή gmail λογαριασμό email; ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν δεν λαμβάνεις τα μηνύματα από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα πρέπει να προσθέσεις στους ασφαλείς αποστολείς, μία-μία, όλες τις διευθύνσεις email του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης από τις οποίες μπορεί να σου στείλουμε email:

Δες εδώ πώς θα το κάνεις:

Αν έχεις hotmail (ή windowslive ή outlook): http://www.wikihow.com/Add-Approved-Senders-to-Hotmail

Αν έχεις yahoohttp://www.wikihow.com/Add-Approved-Senders-to-Yahoo!-Mail

Αν έχεις gmailhttp://www.wikihow.com/Add-Approved-Senders-to-Gmail

Last modified on Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 11:00

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.