You are here: Νέα the_project ΠΑ Άνοιξη 2017: Καταληκτική Ημερομηνία Δήλωσης Φορέα Υποδοχής

ΠΑ Άνοιξη 2017: Καταληκτική Ημερομηνία Δήλωσης Φορέα Υποδοχής

Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 11:27

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που έχουν επιλεγεί για να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση την Άνοιξη 2017 και δεν έχουν δηλώσει ακόμα Φορέα Υποδοχής ότι η δήλωση του Φορέα θα πρέπει να ολοκληρωθεί οπωσδήποτε μέχρι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017.

Προκειμένου να δηλώσουν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης τον Φορέα Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης με τον οποίο έχουν επικοινωνήσει και στον οποίο επιθυμούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη Φόρμα Δήλωσης Φορέα Υποδοχής, που βρίσκεται στη διεύθυνση: https://goo.gl/forms/ahizVpBckLIT30962.

Παρακαλούμε τους φοιτητές να συμπληρώσουν τη Φόρμα με προσοχή και μόνο αφού αν έχουν επικοινωνήσει με το Φορέα και υπάρχει μια αρχική συμφωνία για να πραγματοποιήσουν εκεί την πρακτική άσκηση.

Μετά την υποβολή το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα επικοινωνήσει σύντομα με το Φορέα Υποδοχής που δηλώθηκε για να δρομολογηθεί η τυπική εξασφάλιση της θέσης πρακτικής άσκησης.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία!

Υπενθυμίζουμε ότι το Γραφείο είναι ανοιχτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 10:00-14:00.

Last modified on Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 11:54

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.