• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project ΠΑ Άνοιξη 2017: Επόμενα βήματα, σεμινάρια προετοιμασίας

ΠΑ Άνοιξη 2017: Επόμενα βήματα, σεμινάρια προετοιμασίας

Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 13:02
Rate this item
(0 votes)

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που έχουν επιλεγεί για να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση την Άνοιξη 2017 ότι:

 • Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης έχει ξεκινήσει ήδη την επικοινωνία με του Φορείς Υποδοχής, αφού έχει λάβει και την έγκριση του Τμήματος, για την τυπική εξασφάλιση των θέσεων πρακτικής άσκησης.
 • Η διαδικασία αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Φεβρουαρίου. Παρακαλούμε τους φοιτητές να είναι υπομονετικοί και να αναμείνουν την ενημέρωση που θα λάβουν μέσω email για την οριστικοποίηση της πρακτικής τους άσκηση.
 • Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των σεμιναρίων προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθούν περί τα μέσα Φεβρουαρίου. Στα σεμινάρια θα λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με την απογραφή στο ΙΚΑ (που πλέον έχει ενσωματωθεί στον ΕΦΚΑ (Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης), τη δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού καθώς και σχετικά με την παραλαβή των Συμφωνητικών Συνεργασίας από τους φοιτητές.

Καλή ολοκληρωση της εξεταστικής!

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Last modified on Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 13:17

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.