You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Πρόγραμμα Internship "i-work@nbg" από την ΕΤΕ!

Πρόγραμμα Internship "i-work@nbg" από την ΕΤΕ!

Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2017 13:59

​​​​​​​​Το Πρόγραμμα Internship "i-work@nbg" αποσκοπεί στη μεταφορά τεχνογνωσίας σε φοιτητές υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία σε εξειδικευμένους τομείς δραστηριότητας της Τράπεζας που σχετίζονται με το αντικείμενο των σπουδών τους διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εθνική Τράπεζα ανακοινώνει για το 2017 20 συνολικά θέσεις, παρέχοντας την ευκαιρία σε τελειόφοιτους και απόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, μέσω έμμισθης πρακτικής άσκησης, πλήρους απασχόλησης, διάρκειας 6 έως 12 μηνών.

​Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους έως τη Δευτέρα, 20/02/2017

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Προγράμματος: https://www.nbg.gr/greek/i-work_nbg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην ανακοίνωση.

Last modified on Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2017 14:17

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.