You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων BeAPro in Banking - Graduate Talent Program από την Eurobank!

BeAPro in Banking - Graduate Talent Program από την Eurobank!

Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2017 14:23
(1 vote)

BeAPro in Banking is a competitive Talent Program, tailor-made for highly qualied and motivated graduates with a passion for personal growth. The program will offer you the chance to experience the world of Banking and prepare you for a successful career path in Corporate & Investment Banking and Global Markets & Wealth Management.

Application deadline: 19 February 2017

Info and application via LinkedIn: https://www.linkedin.com/jobs/view/254833605/?trk=jobs_biz_prem_srch

Προσοχή η διαδικασία προϋποθέτει ότι διαθέτετε λογαριασμό στο LinkedIn.

Διαβάστε και τα συνημμένα αρχεία, πιο κάτω.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην ανακοίνωση.

Last modified on Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2017 14:39

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.