You are here: Νέα the_project ΠΑ Άνοιξη 2017: Σεμινάρια προετοιμασίας

ΠΑ Άνοιξη 2017: Σεμινάρια προετοιμασίας

Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 22:00

Τα σεμινάρια προετοιμασίας των φοιτητών, που θα πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση κατά την περίοδο Μάρτιος - Απρίλιος 2017, θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

• Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 13:00
  • Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 13:00

Οι φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω σεμινάρια. Η παρουσία τους σε αυτό είναι απαραίτητη για την καλύτερη δυνατή προετοιμασίας τους. Στα σεμινάρια θα δοθούν σημαντικές οδηγίες, συμβουλές και πληροφορίες.

Last modified on Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 22:45

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.