You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Nestlé needs YOUth – University Internships or Apprenticeships από τη Nestle!

Nestlé needs YOUth – University Internships or Apprenticeships από τη Nestle!

Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 14:11

As you may have heard, Nestlé has launched the European Youth Initiative - .EYI; in this frame, some opportunities will rise in the coming months.
Do you want to be part of it?

Are you a talented and dynamic student looking for a professional experience?
Do you want to add to your career path a true hands-on adventure?
Do you want exposure in a diverse environment operating in various functions and categories?

Then read further!

Περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνία και online αίτηση εδώ:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην ανακοίνωση.

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.