You are here: Νέα the_project Νέος Κύκλος Πρακτικής Άσκησης - Καλοκαίρι 2017!

Νέος Κύκλος Πρακτικής Άσκησης - Καλοκαίρι 2017!

Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 14:21
(1 vote)

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου πρακτικής άσκησης, που αφορά πρακτικές ασκήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το Καλοκαίρι του 2017, κατά το διάστημα Ιούλιος - Αύγουστος (Σεπτέμβριος).

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δημοσιευτεί στις 14 Μαρτίου 2017 και θα είναι ανοιχτή για την υποβολή αιτήσεων από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 μέχρι την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017. Σε αυτήν θα αναφέρονται λεπτομερώς τα συμμετέχοντα Τμήματα, όλες οι διαδικασίες για την υποβολή αιτήσεων, οι προϋποθέσεις συμμετοχής και τα κριτήρια επιλογής για κάθε Τμήμα.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα διοργανώσει κατά την ερχόμενη εβδομάδα (13 -17 Μαρτίου 2017) κεντρικές ενημερωτικές εκδηλώσεις, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί άμεσα.

------------------------------------------------

H Πράξη "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου ∆υναµικού, Εκπαίδευση και ∆ια Βίου Μάθηση" ΕΣΠΑ 2014-2020.

Last modified on Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 15:17

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.