You are here: Νέα the_project Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος φοιτητών για Πρακτική Άσκηση (Καλοκαίρι 2017)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος φοιτητών για Πρακτική Άσκηση (Καλοκαίρι 2017)

Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 15:00

Τα Τμήματα:

• Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
  • Ιατρικής
  • Ιστορίας και Αρχαιολογίας
  • Μαθηματικών
  • Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
  • Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής
  • Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης
  • Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών
  • Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης
  • Φιλολογίας
  • Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας
  • Φυσικής
  • Χημείας

του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020, ανακοινώνουν την έναρξη νέου κύκλου Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών για την πραγματοποίηση πρακτικών ασκήσεων κατά το Καλοκαίρι 2017 (Ιούλιος-Αύγουστος) και προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους προπτυχιακούς φοιτητές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας σχετική αίτηση από Δευτέρα 20.03.2017 έως Παρασκευή 24.03.2017 στις 14:00 σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που περιγράφονται στο αρχείο της πρόσκλησης.

======================================================================================
Η πρόσκληση είναι διαθέσιμη στην ενότητα Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Π.Ι. > Φοιτητές > Πρόσκληση.

Επισημαίνεται ότι, όπως αναγράφεται και στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι φοιτητές ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ στην αίτησή τους καθώς η διαδικασία έχει αλλάξει. Οι φοιτητές θα καλούνται να εντοπίσουν φορέα υποδοχής μόνο εφόσον επιλεγούν για να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης είναι στη διάθεση των φοιτητών για συμβουλευτική υποστήριξη για τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

H Πράξη "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου ∆υναµικού, Εκπαίδευση και ∆ια Βίου Μάθηση" ΕΣΠΑ 2014-2020.

espa2016 footer

Last modified on Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 15:21

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.