You are here: Νέα the_project Πρακτική Άσκηση Καλοκαίρι 2017 - Πρόγραμμα Ενημερωτικών Εκδηλώσεων

Πρακτική Άσκηση Καλοκαίρι 2017 - Πρόγραμμα Ενημερωτικών Εκδηλώσεων

Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 15:07

Στο πλαίσιο τoυ νέου κύκλου πρακτικής άσκησης, που αφορά πρακτικές ασκήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το Καλοκαίρι του 2017, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα πραγματοποιήσει Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για τους φοιτητές και την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Στις Ενημερωτικές Εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν στοιχεία για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και οι διαδικασίες και προϋποθέσεις συμμετοχής των φοιτητών. Επίσης θα υπάρχει ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων προκειμένου οι φοιτητές να προετοιμαστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής (20 - 24 Μαρτίου 2017).

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου.

Επισημαίνεται ότι, λόγω του μαθημάτων που πραγματοποιούνται στο Αμφιθέατρο πριν και μετά τις εκδηλώσεις, η ώρα έναρξης και λήξης των εκδηλώσεων θα τηρηθεί ακριβώς.

Το Πρόγραμμα των Ενημερωτικών Εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΠότεΠού
Τρίτη 14 Μαρτίου 2017, ώρα 13:00-14:00

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, ώρα 11:00-12:00

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, ώρα 14:00-15:00

Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν όποια από τις παραπάνω εκδηλώσεις επιθυμούν.

H Πράξη "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου ∆υναµικού, Εκπαίδευση και ∆ια Βίου Μάθηση" ΕΣΠΑ 2014-2020.

Last modified on Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 15:23

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.