• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project ΠΑ Καλοκαίρι 2017:

ΠΑ Καλοκαίρι 2017: [Τμήμα Μαθηματικών] Υποχρεωτική συνάντηση-συνέντευξη για τους φοιτητές που θα κάνουν αίτηση

Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 11:04
Rate this item
(1 vote)

Στο πλαίσιο αξιολόγησης των αιτήσεων των φοιτητών του Τμήματος Μαθηματικών, που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης κατά το Καλοκαίρι του 2017, όπως αναφέρεται και στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τμήματος, προβλέπεται υποχρεωτική συνάντηση - συνέντευξη με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο για την Πρακτική Άσκηση.

Καλούνται λοιπόν οι παραπάνω φοιτητές του Τμήματος Μαθηματικών σε υποχρεωτική συνάντηση - συνέντευξη με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο για την Πρακτική Άσκηση Λέκτορα κ. Σ. Μπαλτζή την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 στο Εργαστήριο Επεξεργασίας Φυσικής Γλώσσας και Μαθηματικών Προβλημάτων του Τμήματος.

Αποκλειστικά για τους φοιτητές που έχουν ξενοικιάσει και δεν διαμένουν στα Γιάννενα, η συνέντευξη θα γίνει μέσω Skype (skypename: sbaldzis). Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να έχει προηγηθεί έγκαιρη συνεννόηση με τον κ. Μπαλτζή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Επισημαίνεται ότι η συνάντηση-συνέντευξη είναι υποχρεωτική και όσοι εκ των φοιτητών δεν παραστούν αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία.

Εκ μέρους του Επιστημονικού Υπεύθυνου για την Πρακτική Άσκηση στο Τμήμα Μαθηματικών Λέκτορα κ. Σ. Μπαλτζή

Last modified on Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 15:21

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.