You are here: Αρχική

Πρακτική Άσκηση Καλοκαίρι 2017: Ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις των φοιτητών!

Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 14:20

Ολοκληρώθηκαν σήμερα Παρασκευή 24/3/2017 στις 14:00 οι αιτήσεις των φοιτητών για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης κατά το Καλοκαίρι του 2017.

Συνολικά 556 φοιτητές εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους. Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν ανά Τμήμα φαίνονται στο παρακάτω γράφημα:

Οι αιτήσεις των φοιτητών θα παραδοθούν τη Δευτέρα 27/3 στους Επιστημονικούς Υπευθύνους των Τμημάτων να αξιολογηθούν και να γίνει η επιλογή. Οι φοιτητές αναμένεται να λάβουν προσωπικά ενημερωτικά emails σχετικά με την έγκριση ή μη της αίτησής τους τη Δευτέρα 3/4/2017, αφού τα αποτελέσματα φτάσουν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν και στον ιστότοπο του Γραφείου (http://gpa.uoi.gr)

Στη συνέχεια οι φοιτητές που θα έχουν επιλεγεί θα κληθούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια δικτύωσης με φορείς υποδοχής κατά την εβδομάδα 4 - 7/4/2017, προκειμένου να αναζητήσουν φορέα υποδοχής κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα. Φυσικά θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με τη διαδικασία αυτή.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ευχαριστεί τους φοιτητές για την άψογη συνεργασία και τη συμβολή τους στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει.

Last modified on Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 17:01