• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5/4) ΠΑ Καλοκαίρι 2017: Αποτελέσματα επιλογής / ενημέρωση φοιτητών

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5/4) ΠΑ Καλοκαίρι 2017: Αποτελέσματα επιλογής / ενημέρωση φοιτητών

Τρίτη, 04 Απρίλιος 2017 23:47
Rate this item
(9 votes)

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των φοιτητών όλων των Τμημάτων, που είχαν υποβάλει αιτήσεις για συμμετοχή στην πρακτική άσκηση του Καλοκαιριού 2017, για τα αποτελέσματα της επιλογής, όπως αυτά ανακοινώθηκαν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (ΓΠΑ) από τους επιστημονικούς υπευθύνους των τμημάτων. Σε όλους τους φοιτητές στάλθηκε προσωπικό email με το οποίο τους ανακοινώνεται αν εγκρίθηκε ή όχι η αίτησή τους.

Oι επιλεγέντες φοιτητές θα λάβουν νέο μήνυμα μέσω email με το οποίο θα ενημερωθούν αναλυτικά για όλα όσα σχετίζονται με το πώς και πότε θα πρέπει να δηλώσουν τον φορέα υποδοχής, με τον οποίο θα συμφωνήσουν, στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, προκειμένου να εγκριθεί και από το Τμήμα τους.

Οι επιλεγέντες μπορούν να αρχίσουν την αναζήτηση του φορέα υποδοχής στον οποίο θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση από τώρα και να αξιοποιήσουν την περίοδο των διακοπών του Πάσχα. Στη διαδικασία αυτή προτείνουμε να συμβουλευτούν και τον οδηγό "Πώς αναζητώ φορείς υποδοχής;" που υπάρχει στον ιστότοπό μας http://gpa.uoi.gr στην ενότητα "Πρακτική ʼσκηση Φοιτητών Π.Ι. > Φοιτητές".

Τέλος, παρακαλούμε όλους τους φοιτητές που επιλέχθηκαν να ελέγχουν καθημερινά τα email τους (και τη spam αλληλογραφία), να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης και για κάθε σχετική πληροφορία ή διευκρίνιση να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Last modified on Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017 23:27

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.