You are here: Νέα the_project (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5/4) ΠΑ Καλοκαίρι 2017: Αποτελέσματα επιλογής / ενημέρωση φοιτητών

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5/4) ΠΑ Καλοκαίρι 2017: Αποτελέσματα επιλογής / ενημέρωση φοιτητών

Τρίτη, 04 Απρίλιος 2017 23:47

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των φοιτητών όλων των Τμημάτων, που είχαν υποβάλει αιτήσεις για συμμετοχή στην πρακτική άσκηση του Καλοκαιριού 2017, για τα αποτελέσματα της επιλογής, όπως αυτά ανακοινώθηκαν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (ΓΠΑ) από τους επιστημονικούς υπευθύνους των τμημάτων. Σε όλους τους φοιτητές στάλθηκε προσωπικό email με το οποίο τους ανακοινώνεται αν εγκρίθηκε ή όχι η αίτησή τους.

Oι επιλεγέντες φοιτητές θα λάβουν νέο μήνυμα μέσω email με το οποίο θα ενημερωθούν αναλυτικά για όλα όσα σχετίζονται με το πώς και πότε θα πρέπει να δηλώσουν τον φορέα υποδοχής, με τον οποίο θα συμφωνήσουν, στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, προκειμένου να εγκριθεί και από το Τμήμα τους.

Οι επιλεγέντες μπορούν να αρχίσουν την αναζήτηση του φορέα υποδοχής στον οποίο θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση από τώρα και να αξιοποιήσουν την περίοδο των διακοπών του Πάσχα. Στη διαδικασία αυτή προτείνουμε να συμβουλευτούν και τον οδηγό "Πώς αναζητώ φορείς υποδοχής;" που υπάρχει στον ιστότοπό μας http://gpa.uoi.gr στην ενότητα "Πρακτική ʼσκηση Φοιτητών Π.Ι. > Φοιτητές".

Τέλος, παρακαλούμε όλους τους φοιτητές που επιλέχθηκαν να ελέγχουν καθημερινά τα email τους (και τη spam αλληλογραφία), να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης και για κάθε σχετική πληροφορία ή διευκρίνιση να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Last modified on Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017 23:27

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.