• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project ΠΑ Καλοκαίρι 2017: Σεμινάρια Δικτύωσης Με Φορείς Υποδοχής

ΠΑ Καλοκαίρι 2017: Σεμινάρια Δικτύωσης Με Φορείς Υποδοχής

Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2017 23:58
Rate this item
(3 votes)

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που έχουν επιλεγεί για να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση το Καλοκαίρι 2017 ότι τα Σεμινάρια Δικτύωσης Με Φορείς Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης θα πραγματοποιηθούν στο Αμιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 • Τετάρτη 05/04/2017: 11:00-12:00 (Τμήματα: Ιστορίας & Αρχαιολογίας, ΠΤΔΕ, ΠΤΝ, ΠΤΕΤ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ, ΦΠΨ)*
 • Πέμπτη 06/04/2017: 13:00-14:00 (Τμήματα: ΒΕΤ, ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ, ΜΕΥ, Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, ΦΥΣΙΚΗΣ, ΧΗΜΕΙΑΣ)*

Επίσης, κατά τις ίδιες μέρες, αμέσως μετά τα Σεμινάρια Δικτύωσης (12:00-13:00 την Τετάρτη και 14:00-15:00 την Πέμπτη), στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθούν Σεμινάρια Βιογραφικού Σημειώματος σε συνεργασίας με το Γραφείο Διασύνδεσης, ειδικά για τους φοιτητές που ενδέχεται να χρειαστούν Βιογραφικό Σημείωμα για την επικοινωνία τους με φορεά υποδοχής.

Τις επόμενες ημέρες οι επιλεγέντες φοιτητές θα λάβουν νέο μήνυμα μέσω email με το οποίο θα ενημερωθούν αναλυτικά για όλα όσα σχετίζονται με το πώς θα πρέπει να δηλώσουν τον φορέα υποδοχής, με τον οποίο θα συμφωνήσουν, στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης,

Υπενθυμίζουμε ότι οι επιλεγέντες φοιτητές πρέπει να αρχίσουν την αναζήτηση του φορέα υποδοχής στον οποίο θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση από τώρα. Στη διαδικασία αυτή προτείνουμε να συμβουλευτούν και τον οδηγό "Πώς αναζητώ φορείς υποδοχής;" που υπάρχει στον ιστότοπό μας http://gpa.uoi.gr στην ενότητα "Πρακτική ʼσκηση Φοιτητών Π.Ι. > Φοιτητές".

Τέλος, παρακαλούμε όλους τους φοιτητές που επιλέχθηκαν να ελέγχουν καθημερινά τα email τους (και τη spam αλληλογραφία) και τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκηση και για κάθε σχετική πληροφορία ή διευκρίνηση να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

* Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο της ημέρας που αφορά το Τμήμα σας μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο της άλλης μέρας.

Last modified on Τρίτη, 04 Απρίλιος 2017 13:58

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.