You are here: Νέα the_project ΠΑ Καλοκαίρι 2017: Διαδικασία Δήλωσης Φορέα Υποδοχής

ΠΑ Καλοκαίρι 2017: Διαδικασία Δήλωσης Φορέα Υποδοχής

Παρασκευή, 07 Απρίλιος 2017 23:41

Ενημερώνονται οι φοιτητές που έχουν επιλεγεί για να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση κατά το Καλοκαίρι 2017 ότι τους έχει αποσταλεί μήνυμα μέσω email στο οποίο περιγράφεται η διαδικασία δήλωσης Φορέα Υποδοχής.

Οι φοιτητές θα πρέπει να δηλώσουν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης τον Φορέα Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης, στον οποίο επιθυμούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση, μέχρι τη Δευτέρα 1 Μαΐου 2017, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Δήλωσης Φορέα Υποδοχής, που βρίσκεται στη διεύθυνση που τους έχει αποσταλεί στο email.

Οι φοιτητές που δεν έχουν λάβει το email αυτό παρακαλούνται να ελέγξουν και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Σε περίπτωση που δεν βρίσκεται ούτε εκεί, παρακαλούνται να ακολουθήσουν τα βήματα που αναφέρονται στην ανακοίνωση "Δεν λαμβάνεις τα email μας;" και να αποστείλουν μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για να τους αποσταλεί ξανά το παραπάνω email.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ευχόμαστε Καλό Πάσχα!

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.