You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στη Microsoft Hellas

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στη Microsoft Hellas

Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 22:56

Η Microsoft Hellas συνεχίζει, για ακόμη μια χρονιά, το επιτυχημένο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, διάρκειας τεσσάρων έως έξι μηνών, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία και γνώσεις.

Στο πρόγραμμα αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν τελειόφοιτοι κι απόφοιτοι (έως δώδεκα μήνες από την ημερομηνία αποφοίτησης), καθώς και κάτοχοι μεταπτυχιακού ανώτατων πανεπιστημιακών σχολών Διοίκησης, Πληροφορικής και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η Microsoft υποστηρίζει τους νέους που εισέρχονται σήμερα στην αγορά εργασίας, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και βοηθώντας τους να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες, χρήσιμες για τη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και για την υποβολή αιτήσεων, μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους. Η λήξη υποβολής βιογραφικών είναι στις 30 Απριλίου 2017.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην ανακοίνωση.

Last modified on Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 23:00

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.